Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax wil rekening vuurwerkschade naar Standard Luik sturen

Ajx wil Standard Luik laten opdraaien voor de schade die is ontstaan tijdens het Europa League-duel van gisteren. Fans van de Belgische ploeg staken massaal vuurwerk af wat resulteerde in schade. Algemeen directeur Dolf Collee stelt dat er waarschijnlijk een ‘gepeperde rekening’ richting Luik gaat.

Ajax voert daarover al overleg met de UEFA, meldt De Telegraaf. De club wil de Standard-supporters zo snel mogelijk in de kraag vatten. In de Arena werden donderdag vanuit het bezoekersvak minimaal drie fakkels in een familievak vol Ajax-fans – waaronder veel kinderen – gegooid. Er vielen geen gewonden. Het betreffende vak met de geschrokken fans werd direct ontruimd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!