Voetbal4u.com

Eredivisie Bertrand Traoré: ‘Op rechts kan ik hetzelfde niveau halen als in de spits’

Betrand Traoré voelt zich prima op zijn plaats op de rechtsbuitenpositie. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

De spits werd aan het begin van het seizoen gehuurd van Chelsea en kwam als eerste instantie binnen als de nieuwe centrumspits van de Amsterdammers. Hij moest de opvolger worden van Arek Milik die voor 35 miljoen euro vertrok naar Napoli.

‘Ik kan overal spelen. Ik wil alleen niet keepen of verdedigen. Maar op rechts kan ik hetzelfde niveau halen als in de spits. Ik ben ’happy’ om een teamspeler te zijn.’ Traoré miste in blessuretijd nog een unieke kans, ook tot verbazing van hemzelf. ‘Ik kan alleen maar als excuus aanvoeren dat ik al aan het juichen was voordat de bal kwam. Ik telde hem al, zo simpel was die kans.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.