Voetbal4u.com

Eredivisie Quincy Promes: ‘Gedwongen vertrek bij Ajax is goed voor me geweest’

Quincy Promes maakt momenteel furore in de Russische competitie bij Spartak Moskou. De vleugelaanvaller zegt dat hij een lange weg heeft afgelegd om te komen waar hij nu is. Toen hij gedwongen weg moest bij Ajax werden zijn ogen geopend. “Ik was een supermoeilijke jongen, daar hoef ik niet over te liegen.”

Promes dacht in de jeugd van Ajax alleen aan zichzelf. “En dan sluipt het erin, hè. Dat je denkt dat je er al bent, dat je het helemaal gemaakt hebt, terwijl het in feite nog allemaal niets voorstelt. Bij Ajax hadden ze daar genoeg van en ik kon vertrekken. Achteraf is het heel goed voor mij geweest. Ik ben ze dankbaar” Promes besefte dat hij niet op handen gedragen moest worden, als hij op zijn sterkst wilde zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.