Voetbal4u.com

Eredivisie Jasper Cillessen: ‘Ik ben veel te sociaal geweest bij Ajax’

Jasper Cillessen houdt sinds enkele maanden de ballen tegen bij FC Barcelona. De sluitpost had een transfer naar de Catalaanse grootmacht niet verwacht, omdat hij bij Ajax niet echt in vorm was de laatste tijd. Hij heeft zichzelf vaak afgevraagd waar de dip nou aan lag. Dit zegt hij in een gesprek met ‘Metro’.

“Ik keek te veel naar andere dingen in plaats van naar mijn eigen ontwikkeling. Ik probeerde fouten van anderen op te lossen. Het is leuk hoor, om tactische dingen uit te leggen, maar tijdens een wedstrijd kan dat eigenlijk niet. Ik wilde medespelers beter maken, terwijl ik eigenlijk zelf eerst beter moest worden. Achteraf gezien ben ik veel te sociaal geweest.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.