Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Memphis Depay in belangstelling van Franse laagvlieger’

Memphis Depay mag zich in de belangstelling heugen van het Franse Olympique Lille. Dit weet het medium Mercato365 te melden.

Lille, dat momenteel in het rechterrijtje staat – op sterspelers die bij hun respectievelijke clubs niet aan de bak komen. Memphis Depay van Manchester United is één van die sterspelers die gevolgd wordt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!