Voetbal4u.com

Eredivisie ’16-jarig Australisch talent op weg naar Amsterdam’

Sebastian Pasquali zet zijn carriere voort bij Ajax. Dit weet het medium The New Daily Australia te melden. Het zestienjarige talent zal aan de jeugdopleiding van de Amsterdammers worden toegevoegd. In Januari zal hij overkomen.

Pasquali wordt in eigen land gezien als een van de grootste talenten. Afgelopen zomer maakte hij al op jonge leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Melbourne Victory. Tegen Juventus kwam hij voor het eerst in actie in het eerste elftal van de Australische topclub.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook