Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord moet het weken doen zonder Terence Kongolo

Feyenoord moet het de komende weken doen zonder verdediger Terence Kongolo. Hij viel gisteren uit in het verloren duel tegen Go Ahead Eagles. Hij heeft een blessure aan de hamstring en is er tussen de vier en zes weken uit.

Kongolo mist door de hamstringblessure sowieso de wedstrijden tegen PEC Zwolle, Manchester United, FC Utrecht, Sparta Rotterdam. Mocht hij zes weken aan de kant staan dan komen daar ook nog de wedstrijden tegen Fenerbahçe, AZ, ADO Den Haag en Vitesse bij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!