Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax bekijkt volgende week of het een bod gaat doen op deze rechtsbuiten’

Ajax bekijkt volgende week of het een bod gaat uitbrengen op Everton Felipe de Oliveira Silva. Dit claimt de man die hem al jaren bijstaat, genaamd Marineu Barros. Silva is een negentienjarige rechtsbuiten van de Brazilaanse club Sport Recife.

“Ajax gaat volgende week bekijken of ze een bod doen of niet”, aldus Marineu Barros, die weet dat Everton op acht miljoen euro wordt getaxeerd. “Maar om hem daadwerkelijk weg te kunnen halen bij Sport, zullen ze meer moeten bieden”, besluit Barros in gesprek met SuperEsportes.

Ajax is uiteraard niet de enige geinteresseerde in hem. Ook Clubs uit Duitsland en Portugal zitten op het vinkentouw voor hem. Bij Recife heeft hij nog een contract tot 2020.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.