Voetbal4u.com

Eredivisie Rafael van der Vaart: ‘Ik ben nog steeds een topspeler’

Rafael van der Vaart kijkt tevreden terug op zijn loopbaan. Met clubs als Ajax, HSV, Real Madrid en Tottenham Hotspur op zijn CV vindt hij zijn carriere nou niet bepaald mislukt. Hij vindt dat hij er alles uit heeft gehaald. Momenteel speelt de 33-jarige middenvelder zijn potjes voor het Deense FC Midtjylland.

“Ik vind het ondankbaar wanneer je zegt dat je niet geslaagd bent wanneer je voor Tottenham, HSV, Real, Ajax en Real Betis hebt gespeeld. Daarnaast sta ik op 109 interlands, ik ben wel tevreden (…) Het is wel logisch dat mensen er iets van vinden wanneer je voetballer bent. Ik vind dat ik nog steeds een topspeler ben”, besluit Van de Vaart.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.