Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Klaas-Jan Huntelaar best bereid om concessies te doen voor Ajax’

De laatste jaren word Klaas-Jan Huntelaar steeds weer gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Op het moment is Kasper Dolberg eerst keus bij de Amsterdammers en daar lijkt niet snel verandering in te komen. Voetbal-analist Jan van Halst denkt niet dat dit een groot probleem is wanneer ‘The Hunter’ zou terugkeren in de ArenA. Volgens hem zou hij best genoegen kunnen nemen met een rol op het tweede plan.

In een gesprek met Ziggo Sport zegt de directeur van FC Twente: “Hij kan met z’n ervaring een rol spelen, het corrigeren van die jonge gastjes. Als Dolberg er elke wedstrijd twee inschiet, dan accepteert hij dat.”

Eerder zei de topscorer over een mogelijk rentree bij Ajax: “Dat komt elk jaar terug, maar is veel speculatie van de media. Daar kan ik, nu ik geblesseerd ben, helemaal niks mee. Het is wel duidelijk dat ik bij Ajax een heel goede tijd heb gehad, ik altijd heel positief over die club ben geweest en ik een terugkeer niet uitsluit. Aan het einde van het seizoen ga ik rustig kijken. Het moet voor Ajax en voor mij passen. Ik concentreer me nu op Schalke en op fit worden.” Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft al toegegeven dat er interesse is.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.