Voetbal4u.com

Italië ‘Ricardo Kishna staat alweer voor een nieuwe transfer’

Het lijkt erop dat Ricardo Kishna alweer voor een nieuwe stap in zijn carriere staat. De vleugelaanvaller ruilde in 2015 Ajax in voor Lazio Roma maar wist daar nooit een grote indruk te maken. Nu is bekend dat het Turkse Galatasaray voor hem in de markt is. Dit weet het medium Calcio Mercato te melden.

Ondanks dat Kishna niet echt vaak in actie is gekomen bij Lazio, is Galatasaray wel bereid om meer te betalen dan de Italianen deden aan Ajax. De club uit Turkije zou denken aan een bedrag tussen de vijf en zeven miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook