Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax legt bod van 15 miljoen neer voor David Neres’

Ajax wil serieus doorpakken in de zoektocht naar een nieuwe vleugelspeler. Volgens de Telegraaf hebben de Amsterdammers een bod neergelegd van 15 miljoen euro voor David Neres (19). Hij speelt in eigen land voor Sao Paulo en word de nieuwe Neymar genoemd.

Naast de 15 miljoen hoopt Marc Overmars dat een doorverkooppercentage van twintig procent genoeg is om hem definitief los te weken van Sao Paulo. De Braziliaanse topclub zou het bod nu in overweging hebben en laat spoedig weer van zich horen.

Naast Neres schijnt Ajax ook belangstelling te hebben voor diens ploeggenoot Luiz Araújo. De Amsterdammers krijgen in de strijd om deze aanvaller echter concurrentie van Lille OSC, dat juist weer de nieuwe bestemming lijkt te worden van Anwar El Ghazi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.