Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea wil Ajacied kopen en direct weer verhuren’

Chelsea wil in de zomer Kasper Dolberg van Ajax overnemen. Dit weten diverse Britse media vandaag te melden. De Blues zouden zelfs al een plannetje voor hem hebben. Namelijk kopen en daarna direct weer doorverhuren.

De grootmacht uit Londen heeft echter wel veel concurrentie. Vrijwel elke Europee grootmacht wil hem graag aan haar selectie toevoegen. Meesterscout Piet de Visser liet onlangs al weten dat zijn club interesse had in Dolberg en nu lijken de Engelsen dus ook daad bij woord te voegen. Daarbij is het alleszins waarschijnlijk dat Ajax dit aanbod zal weigeren. Bovendien wil Dolberg helemaal niet weg, hij liet eerder weten: “Ik zie mezelf meerdere jaren in het shirt van Ajax spelen. Daarom heb ik totáál niet de behoefte om na te denken over een vertrek.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.