Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord weigerde monsterbod op de transferdeadline’

Feyenoord had op het nippertje van de transferdeadline nog heel wat miljoenen kunnen innen. Het Russische Spartak Moskou wou namelijk Terence Kongolo van de Rotterdammers overnemen. Naar verluid ging het om een bod van tien miljoen euro, en misschien nog wel wat meer. Dit weet het medium medium Sport Express te melden.

De multifunctionele verdediger zou zelf oren gehad hebben naar een overstap, omdat Spartak hem een basisplek in het vooruitzicht stelde en daarnaast dweepte met de aanwezigheid van buitenspeler Quincy Promes, een goede vriend van de Feyenoorder. De Rotterdammers wensten echter niet akkoord te gaan, hoogstwaarschijnlijk vooral omdat het wel heel erg penibel werd om een vervanger aan te trekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.