Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frank de Boer naar FC Rangers, neemt deze Ajacied mee’

Frank de Boer gaat eerdaags om de tafel met de leiding van het Schotse FC Rangers. Mocht hij daadwerkelijk tekenen bij zijn voormalig werkgever dan moet hij Lasse Schone meenemen. Dat weten diverse Schotse media te melden.

Men denkt dat middenvelder Lasse Schöne veel kan betekenen voor de gewezen Schotse topploeg, die op een gegeven moment natuurlijk van het toneel verdween door enorme financiële problemen. De Schotten zien in de Deen iemand die het niveau van Rangers op kan krikken en bovendien is Schöne na het huidige seizoen transfervrij. De ploeg kan het zich nog steeds niet veroorloven om miljoenen op tafel te leggen en zou in de middenvelder een goedkope optie zien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.