Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolai Boilesen: ‘Met Ajax gaat het al jaren bergafwaarts’

Nicolai Boilesen is in zijn nopjes met de Euopa League loting. Hij speelt mijn FC Kopenhagen in een tweeluik tegen Ajax. Tot vorig seizoen stond hij onder contract bij de Amsterdammers maar moest het doen met een plek op het tweede plan.

‘Het zullen twee moeilijke wedstrijden worden, al zie ik zeker mogelijkheden. Historisch gezien is Ajax natuurlijk een grote naam, en toch is het de laatste jaren bergafwaarts gegaan met de kwaliteiten in hun team. De bal is nog altijd rond en we willen beginnen met een goede uitgangspositie in eigen huis. Het is denk ik 50/50. Het is altijd leuk om Deense collega’s te ontmoeten in Europa. Het zal leuk zijn om ze weer te zien,’ aldus Boilesen via de officiele kanalen van de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.