Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Engelse club heeft zich gemeld voor Davy Klaassen’

De eerste club heeft zich inmiddels gemeld om Davy Klaassen aan het einde van het seizoen over te nemen van Ajax. Het Italiaanse medium Calciomercato weet te melden dat Southampton contact heeft opgenomen met de clubleiding van de Amsterdammers.

Het is niet bekend wat Klaassen precies moet kosten, maar wel weten we dat het Italiaanse Napoli nog niet zo heel lang geleden ongeveer twintig miljoen euro wilde betalen voor de diensten van de captain van Ajax. Klaassen heeft nog een contract tot medio 2019 en dus is er bepaald geen noodzaak om hem te verkopen. Wel heeft hij al een paar keer aangegeven dat hij de Premier League en de Bundesliga beschouwt als ‘mooie competities’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.