Voetbal4u.com

Nieuws ‘Wesley Sneijder moet vertrekken bij Galatasaray’

Het ziet ernaar uit dat Wesley Sneijder bezig is aan zijn maanden bij de Turkse grootmacht Galatasaray. Onder de nieuwe trainer Igor Tudor lijkt de middenvelder niet voor te komen en zijn salaris van vijf miljoen euro per jaar drukt zwaar op de begroting.

Volgens het Turkse medium Sporx is dat voor de leiding in Istanbul aanleiding om hem te vriendelijk te verzoeken om te vertrekken. Een bod van 7,5 miljoen euro zou zonder onderhandelingen al toereikend zijn om met de oud-Ajacied om tafel te gaan. Het is niet duidelijk of hij dit zelf ook wil.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.