Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik zou nooit transfervrij vertrekken bij Feyenoord’

Feyenoord hoeft niet bang te zijn dat Rick Karsdorp transfervrij de Kuip uitloopt. De vleugelverdediger vindt dit namelijk niet fair tegenover zijn opleider. Dit zegt hij in een gesprek met ELF Voetbal.

In april verlengde Karsdorp zijn contract in Rotterdam-Zuid tot medio 2021. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen, weet ook de Oranje-international. “Het is zó lastig te zeggen. Je kunt geblesseerd raken, net wel of net niet kampioen worden. Het zou heel snel kunnen gaan, maar gebeurt dat niet, dan zit ik de komende jaren prima bij Feyenoord.”

“Waar ze bij de club sowieso niet bang voor hoeven zijn is dat ik ooit transfervrij vertrek. Ik zou het niet eens kunnen”, vervolgt Karsdorp. “Na wat Feyenoord voor mij heeft gedaan, zou ik dat niet fair vinden.” Door buitenlandse media is de rechtsback in de afgelopen maanden gelinkt aan onder meer Internazionale en Bayern München.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.