Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Everton wil dit betalen voor Davy Klaassen’

Ajax-aanvoerder Davy Klaassen mag zich in de belangstelling heugen van het Engelse Everton. Dit weet het medium The Mirror te melden. De middenvelder maakt dit seizoen furore en staat zelfs in de finale van de Europa League. De verwachting is dat hij na dit seizoen vertrekt bij de Amsterdammers.

Ajax heeft een prijskaartje van 25 miljoen euro om hem gehangen. Naar verluidt willen ‘The Toffees’ tot 20 miljoen euro gaan voor de Oranje-international. De huidige nummer zeven van de Premier League lijkt de belangrijkste gegadigde voor de handtekening van Klaassen, hoewel Napoli ook nog in de markt is. Over zijn toekomst vertelde de middenvelder op zondagmiddag zelf: “Ik kreeg die vraag net ook. Ik weet het niet. Ik weet gewoon niet wat ik wil. We hebben nog een belangrijk potje voor de boeg en wil niet dat m’n gedachten ergens anders heen gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.