Voetbal4u.com

Eredivisie ‘José Mourinho genoot van Feyenoord-middenvelder’

Tonny Vilhena heeft indruk weten te maken op Manchester United-trainer José Mourinho. In de Europa League wonnen de Rotterdammers in de thuiswedstrijd tegen United en vooral de Rotterdamse middenvelder maakte toen indruk.

Het medium Voetbal International schrijft hier het volgende over: “José Mourinho staat in de catacomben van De Kuip. De manager van Manchester United heeft net verloren (1-0) van Feyenoord in de groepsfase van de Europa League. Hoewel hij niet eens met zijn sterkste formatie speelde en een gelijkspel de verhoudingen wellicht beter zou hebben weergegeven, vermaakt hij zich toch. De sfeer in Rotterdam is iets wat hem wel bevalt, die zorgde tenminste voor een echte wedstrijd in het toernooi dat pas net begonnen is. Maar tijdens de wedstrijd had hij ook genoten, vooral van die ene middenvelder van Feyenoord, twintig jaar pas, maar spelend met passie en drive en verantwoordelijk voor de enige goal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.