Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tien miljoen euro lonkt voor Davy Klaassen’

Galatasaray is bereid om ver te gaan om zich te versterken met Davy Klaassen. Naar verluidt willen ze hem voor vier jaar vastleggen tegen een salaris van 2,5 miljoen euro per jaar. Dit weet het medium Sporx te melden.

De middnevelder van Ajax is vooralsnog wat schimmig geweest over zijn toekomst. Pas na de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United wil hij gaan nadenken over een vervolgstap. Naar verluidt vragen de Amsterdammers 25 miljoen euro voor Klaassen, waar Galatasaray vijftien miljoen euro wil betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!