Voetbal4u.com

Eredivisie Hakim Ziyech: ‘Dit is waarom PSV mij opeens niet meer wilde’

Hakim Ziyech heeft dit seizoen grote indruk gemaakt bij Ajax. Hij kwam aan het begin van het seizoen voor maar liefst 11 miljoen over van FC Twente en was de zak geld meer dan waard. Ook PSV had interesse in hem.

In gesprek met het medium Helden vertelt de middenvelder: “Ik had in eerste instantie ook een streep door Ajax gezet, daar ben ik eerlijk in. Er was contact met PSV dat me hebben wilde, maar uiteindelijk zeiden ze bij die club dat ik mentaal niet bij de ploeg paste. Het boeit me niet meer waarom ze dat gezegd hebben, want ik zit nu prima bij Ajax. Ik vind dat je een speler moet halen op basis van zijn kwaliteiten, niet op basis van wat anderen zeggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.