Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan biedt 20 miljoen euro op Ajacied’

AC Milan wil zich voor volgend seizoen gaan versterken met Ajax-aanvoerder Davy Klaassen. Steenrijke Chinezen hebben onlangs de club overgenomen en willen de club terugbrengen naar de top. Naar verluidt gaat het om een bod van 20 miljoen euro.

Klaassen liet een tijdje geleden nog weten de Premier League en de Bundesliga boven de Serie A te plaatsen, maar er zijn wel heel erg veel Italiaanse teams die denken aan een samenwerking met de aanvoerder van de Amsterdamse Eredivisie-topclub. SS Lazio en Napoli willen hem hebben, maar Milan heeft momenteel veel meer financiële stootkracht.

De Amsterdammers zouden een bedrag van 25 miljoen euro in het hoofd hebben voor de spelmaker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.