Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Davy Klaassen verlaat Ajax voor bijna 23 miljoen euro’

Everton zou een akkoord hebben bereikt met Ajax over de transfer van Davy Klaassen. Dit weten diverse Engelse media vandaag te melden. Naar verluidt betalen ‘The Toffees’ een transfersom van twintig miljoen pond voor hem. Dit is omgerekend 22,7 miljoen euro.

Voor Everton-trainer Ronald Koeman geniet de komst van Klaassen de hoogste prioriteit, zo klinkt het. De clubleiding hoopt de 24-jarige Oranje-international binnen nu en tien dagen aan de loonlijst van the Toffees toe te kunnen voegen. De komst van Klaassen zorgt voor nog meer vraagtekens achter de continuïteit van Ross Barkley op Goodison Park, daar de Engels international geen heil lijkt te zien in een nieuwe overeenkomst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.