Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax maakt nieuwe hoofdtrainer bekend’

De directie van Ajax staat op het punt om Marcel Keizer te promoveren tot hoofdtrainer. Hij is nou nog de trainer van Jong Ajax en functioneert daar goed. Hij eindigde vorig seizoen verrassend op de tweede plaats in de Jupiler League.

Op dit moment is de beloftentrainer in gesprek met de clubleiding om de puntjes op de i te zetten. Volens VI is Ajax onder de indruk van de 48-jarige oefenmeester, die een swingend elftal van Jong Ajax maakte. Met het doorschuiven naar de hoofdmacht hoopt men de ingezette lijn door te trekken.

Fijn om te weten is dat Keizer ook een goede band heeft met assistent Dennis Bergkamp. Keizer leidde eerder Telstar, FC Emmen en SC Cambuur. Op 29 juni begint Ajax al aan het nieuwe seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!