Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Wesley Sneijder aangeboden bij Ajax’

Galatasaray heeft Wesley Sneijder (32) aangeboden bij Ajax. Dit weet het medium HaberTurk te melden. Met zijn salaris drukte de kleine middenvelder groot op de begroting van ‘Cim Bom’.

Galatasaray heeft op haar beurt interesse in Kenny Tete. De Amsterdammers verlangen een kleine vijf miljoen euro voor hem.

Wil deze deal daadwerkelijk doorgang vinden, dan dient de Oranje-middenvelder wel een aantal concessies doen. Bij Galatasaray verdient hij immers een ongelooflijk hoog salaris, een jaarloon dat Ajax niet zal kunnen overleggen. De Amsterdammers hebben mogelijk wel ruimte voor Sneijder in hun selectie, na het vertrek van Davy Klaassen richting Everton. Ook is er voldoende geld beschikbaar in de Johan Cruijff ArenA.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.