Voetbal4u.com

‘Marc Overmars wijst bod van 25 miljoen euro af op Davinson Sanchez’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Marc Overmars is niet van plan om Davinson Sanchez voor een appel en een ei van de hand te doen. Het Crystal Palace van Frank de Boer zou namelijk een bod hebben gedaan van 25 miljoen euro op de jonge Colombiaanse verdediger, maar dit vindt de tecnhisch directeur van Ajax lang niet voldoende. Dit weet het medium Tuttomercatoweb te melden.

Overmars zei onlangs nog dat Sánchez minimaal 40 miljoen euro moest kosten, maar volgens de bovengenoemde partij is hij wel de onderhandelingen aangegaan met Crystal Palace. Betalen de Londenaren 35 miljoen euro, dan komt het naar verluidt wel tot een akkoord. Op die manier zou Sánchez de duurste uitgaande Eredivisie-transfer ooit zijn: Memphis Depay ging voor 34 miljoen euro van PSV naar Manchester United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *