Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Doelman van 3 miljoen euro belde Ajax op laatste moment af’

Benjamin van Leer kwam onlangs over van Roda JC naar Ajax. De doelman was echter niet de eerste keus van de Amsterdammers. Ze hadden namelijk al een akkoord met de de 24-jarige Hendrik Van Crombrugge. Hij belde echter op het laatste moment af. Dit weet ‘Het Laatste Nieuws’ te melden. De keeper kwam klaarblijkelijk tot de conclusie dat hij meer heil zag in een basisplek bij Eupen.

Directeur Christoph Henkel vertelt: “Er was de voorbije weken veel interesse, maar Hendrik heeft uiteindelijk beslist om te blijven. Hendrik is van mening dat hij zich bij Eupen het beste verder kan ontwikkelen. Iets waar we alleen maar blij om kunnen zijn.” Van Crombrugge werd in het afgelopen seizoen al eens opgeroepen voor de Rode Duivels en vertegenwoordigt dus zeker een bepaalde mate van potentie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.