Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 24 miljoen neertellen voor volgende transfertarget’

In de zoektocht naar een nieuwe buitenspeler is Ajax nu uitgekomen bij Cristian Pavon. Hij staat onder contract bij het Argentijnse Boca Juniors. Een overgang lijkt moeilijk te gaan worden omdat die club maar liefst 24 miljoen euro voor hem wil ontvangen.

Een andere speler die een tijdlang gelinkt werd aan de Amsterdammers is Emiliano Rigoni van Independiente. De Argentijnse vrijetrappenkoning, die op het middenveld kan spelen maar ook in de aanval, is een stuk goedkoper dan zijn landgenoot Pavón, maar lijkt de voorkeur geven aan een transfer naar een andere competitie dan de Nederlandse. Overmars zal dus op zoek moeten gaan naar een ander buitenkansje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.