Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft Davinson Sanchez laten weten hem niet te willen laten gaan’

Ajax is niet van plan om Davinson Sanchez zomaar te laten. Dit weet Sky Sports te melden. Tottenham Hotspur heeft 40 miljoen euro voor hem geboden maar dat hebben de Amsterdammers niet geaccepteerd. Naar verluidt moet er meer dan 50 miljoen euro voor hem op tafel gelegd worden.

‘Vorig jaar tekende Sanchez een vijfjarig contract en we willen hem niet laten gaan. Dat is wat Marc Overmars de speler en zijn zaakwaarnemers heeft laten weten,’ zo liet een woordvoerder van Ajax weten tegenover de sportzender. ‘Davinson is een fantastische speler die erg belangrijk voor ons is. Daarbij reageren we verder nooit op geruchten over transfers.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.