Voetbal4u.com

Eredivisie De Telegraaf: ‘Ajax kan 150 miljoen verdienen’

Het is uitkijken voor Ajax dat een groot merendeel van de sterkhouders gaat vertrekken. Het lijkt er nu op dat Davinson Sanchez voor een vertrek staat naar Tottenham Hotspur. Ze hebben naar verluidt 40 miljoen euro op hem geboden. Ook spelers als Andre Onana, Kasper Dolberg en Hakim Ziyech staan in de belangstelling van Europese grootmachten.

Deze morgen schrijft de Telegraaf er het volgende over: “Naast het bod van 40 miljoen euro van Tottenham Hotspur op Davinson Sanchez liggen er in de ArenA (direct of indirect) biedingen voor André Onana, Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech en Kasper Dolberg, waarvoor Ajax samen ruim 150 miljoen zou kunnen ontvangen. Er klinkt (zolang het verantwoord is) steevast: niet te koop!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.