Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax eist veel meer dan 40 miljoen euro voor Davinson Sanchez’

Ajax is niet van plan om Davinson Sanchez zomaar te laten gaan. Tottenham Hotspur wil hem graag hebben en hebben al 40 miljoen euro voor hem geboden. Tevergeefs, want de Amsterdammers willen veel meer voor hem vangen. Voor de verdediger zelf zou het geen probleem zijn om tot een akkoord te komen met de grootmacht uit Londen. Dit weet de Telegraaf te melden.

“Gisteravond sprak Sanchez’ zaakwaarnemer Fernando Schena op Schiphol met Tottenham Hotspur. Uit de salarisindicatie van de Londenaren bleek dat een akkoord tussen Spurs en Sanchez geen enkel probleem zal zijn. Vandaag staat weer een gesprek tussen het gevolg van Sanchez en Ajax gepland, waarin de Amsterdammers (veel) meer zullen eisen dan de 40 miljoen euro die tot dusver is geboden. Chelsea en Real Madrid zitten immers op het vinkentouw.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.