Voetbal4u.com

Eredivisie DEAL: ‘Ajax betaalt 15 miljoen voor international van Brazilie’

Ajax is naar verluidt rond met de Braziliaanse verdedigende middenvelder Rodrigo Caio. Dit weten Braziliaanse media te melden maar van Amsterdamse kant is nog niets bevestigt. het zou gaan om een transfersom van rond de 15 miljoen euro dat de Amsterdammers moeten overmaken aan zijn werkgever Sao Paulo.

In 2015 was de speler in kwestie op weg naar het Spaanse Valencia voor 12,5 miljoen euro, maar werd hij twee keer afgekeurd door medische problemen. Inmiddels heeft de middenvelder zijn debuut gemaakt voor het Braziliaanse nationale team: hij speelde drie duels aan de zijde van voetballers als Neymar en Gabriel Jesus. Caio kan ook als centrumverdediger uit de voeten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.