Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oranje gaat morgen met Van Ginkel en Vilhena spelen, Sneijder geslachtofferd’

Oranje speelt morgen in de Amsterdam ArenA tegen Bulgarije voor haar laatste kans op kwalificatie voor het WK in Rusland. De kans is groot dat recordinternational Wesley Sneijder het dan moet doen met een plaats op de reservebank. Dit na de wanvertoning van het team tegen Frankrijk van afgelopen donderdag (4-0 verlies). Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Tonny Vilhena zijn plaats gaat innemen op het middenveld.

Marco van Ginkel neemt op het middenveld de plek over van Kevin Strootman, vermoedt het AD. Laatstgenoemde mist de clash met Bulgarije vanwege een schorsing. Verder zou Advocaat niet van plan zijn om wijzigingen door te voeren. Dat betekent dat de defensie blijft bestaan uit Timothy Fosu-Mensah, Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Daley Blind.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.