Voetbal4u.com

Spanje ‘Bertrand Traoré staat voor transfer naar Real Madrid’

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft een hoge pet op van Bertrand Traoré. Dit weet het medium Don Balon te melden. De aanvaller van Olympique Lyon werd vorig seizoen voor tien miljoen euro overgenomen van Chelsea.

Het Spaanse sporttijdschrift komt met het opmerkelijke nieuws dat oefenmeester Zinedine Zidane hoogstpersoonlijk naar voorzitter Fiorentino Pérez is gestapt met de boodschap dat Traoré gekocht moet worden. Volgens Zizou zou de international van Burkina Faso perfect bij de Madrilenen passen. Naar verluidt denkt De Koninklijke aan een miljoenenbod in de aankomende winter.

Traoré voelt wel wat voor een transfer naar Madrid. Eerder vertelde hij namelijk al: ”Ik heb maar één droomclub en dat is Real Madrid. Het is mijn favoriete team en ik volg ze al sinds mijn jeugd.’

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.