Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ernstige blessure voor Ricardo Kishna’

Een zware tegenvaller voor ADO-aanvaller Ricardo Kishna. In het duel met Ajax werd hij vroegtijdig van het veld gedragen met een ogenschijnlijk zware blessure. Het is hoogstwaarschijnlijk einde seizoen voor de technisch begaafde vleugelspits.

De Telegraaf schrijft: “Als de ernstige vermoedens van een gescheurde kruisband vandaag bevestigd worden bij een mri-scan dan is het seizoen voor Ricardo Kishna ten einde. De linksbuiten van ADO Den Haag stond ruim twintig minuten in het veld tegen Ajax, de club waar hij debuteerde in het betaalde voetbal, toen hij bij een onschuldig duel door zijn knie ging. Huilend op een brancard werd de van Lazio gehuurde buitenspeler van het veld gedragen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.