Voetbal4u.com

Eredivisie Gemeente bestempeld bekerduel Feyenoord – Swift als risicoduel

De gemeente heeft het bekerduel tussen Feyenoord en de amateurclub Swift bestempeld als een risicoduel. Dit weet de amateurclub te melden. De amateurs moeten dan ook via een verplichte combiregeling naar De Kuip komen. De club komt met een waslijst aan regels waaronder dat er geen Ajax en Feyenoord spullen en kleding worden toegelaten.

‘Het klinkt allemaal erg streng voor een potje voetbal, maar zowel de gemeente Rotterdam, Feyenoord als AVV Swift, willen middels deze wedstrijd laten zien, dat Amsterdammers en Rotterdammer wel met elkaar naar een voetbalwedstrijd kunnen kijken, zonder rotzooi te trappen. Laat je ook niet provoceren’, zo meldt de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.