Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax op de tribune bij Gremio voor twee Brazilianen’

Scouts van Ajax hebben een wedstrijd van Gremio bekeken om de verrichtingen van twee spelers te bekijken. Van de zomer deden ze dit ook al voor Richarlison maar deze koos uiteindelijk voor Watford.

Allereerst zou Arthur in de belangstelling staan van de Eredivisie-topclub, een 21-jarige centrale middenvelder die ook op de nummer tien-positie uit de voeten kan. De voetballer in kwestie heeft een transferclausule van 50 miljoen euro in zijn contract staan, maar dat gaat Ajax natuurlijk niet betalen.

Ook Pedro Tonon Geromel staat klaarblijkelijk in de belangstelling van de Amsterdammers en dat is opmerkelijk te noemen. Het betreft namelijk een verdediger van liefst 32 jaar oud. Aan de andere kant kan Ajax wel wat ervaring gebruiken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.