Voetbal4u.com

Eredivisie Amin Younes: ‘Ik wil Ajax nog zoveel teruggeven’

Amin Younes heeft zich tegenover Voetbal Internatiobal uitgelaten over zijn vermoeidheid. De aanvaller heeft afgelopen zomer amper vakantie gehad omdat hij met het Duitse elftal naar de Confederations Cup.

“Elke speler heeft in de zomerstop even drie weken rust nodig. Niet eens zozeer fysiek, maar vooral mentaal. Dan pas voel je jezelf weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Die periode heb ik niet gehad en dat merk ik nu”, vertelde Younes, die zijn vermoeidheid niet als excuus wil gebruiken.

Ondanks zijn vermoeidheid, kan Younes rekenen op het vertrouwen van Marcel Keizer. Dat vertrouwen kreeg hij eerder ook van Frank de Boer en Peter Bosz. “Maar dat betekent niet dat dit een garantie is voor de toekomst. Ik moet presteren en dat zal ik doen. Ik wil deze club nog zo veel teruggeven. Ook nu ik soms wat vermoeid ben. Dat kan ik wegcijferen zodra ik het op veld sta. Dan telt Ajax en niets anders.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.