Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid ziet in Dolberg opvolger van Karim Benzema’

Real Madrid is opzoek naar een vervanger voor Karim Benzema. De aanvalsleider van Madrid wordt een jaartje ouder en de koninklijke ziet in Kasper Dolberg één van zijn potentiele opvolgers. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Bovenaan staat de naam van Timo Werner. De Duitser van RB Leipzig is al een tijdje in beeld in de Spaanse hoofdstad, maar er zijn nog meer ploegen die flink aan zijn mouw trekken. Een andere optie is Kasper Dolberg, al beleeft de Deen een vrij moeizaam seizoen bij Ajax. Dan gaat het Dimitri Oberlin veel beter af, de Zwitserse huurling van RB Salzburg heeft zich bij FC Basel ontpopt tot een ware sensatie. Ten slotte houdt Real ook de Braziliaanse markt in de gaten, zo zou het oog zijn gevallen op toptalent Lincoln van Fluminese.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.