Voetbal4u.com

‘Juventus schrikt zich een hoedje van vraagprijs van Ajax-speler’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Juventus is op termijn opzoek naar een vervanger voor Gonzalo Higuain. De Oude Dame heeft bij Ajax geinformeerd naar Kasper Dolberg. De prijs die de Amsterdammers vragen voor haar pareltje deed Juve een hoedje schrikken.

Vermoedelijk gaat het om een bedrag van ongeveer 50 miljoen euro. Dat is immers wat het Franse AS Monaco overhad voor Dolberg in de afgelopen transferzomer. De jonge international van Denemarken wordt nog steeds in de gaten gehouden door de allergrootste clubs van Europa, waaronder FC Barcelona en Real Madrid, maar onlangs konden we lezen dat ook Manchester United inmiddels is afgehaakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *