Voetbal4u.com

Eredivisie Wesley Sneijder over Van de Beek: ‘ik zie veel overeenkomsten met mezelf’

Wesley Sneijder is onder de indruk van de kwaliteiten van Donny van de Beek. In een gesprek met de Telegraaf zegt hij er het volgende over:

“In die paar minuten dat hij meedeed tegen Roemenië liet Donny zien dat hij ongelooflijk veel talent heeft. Hij was niet nerveus, speelde alles direct en voetbalde mee alsof hij al jaren in Oranje stond. Met al het verdriet dat hij heeft, is dat knap. Ik volg hem op de voet bij Ajax en zie veel overeenkomsten met mezelf op die leeftijd. […] Hij is een slimme jongen uit een stabiel gezin en weet precies hoe het spelletje werkt. Wat hij privé met zijn broertje over zich heen heeft gekregen en nu met Appie meemaakt, moet je als twintigjarige maar een plek zien te geven. Dat hij daarin slaagt, geeft aan hoe evenwichtig en mentaal sterk hij is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.