Voetbal4u.com

‘Galatasaray meldt zich bij Ajax voor linksback’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Turkse Galatasaray heeft zich bij Ajax gemeld voor Mitchell Dijks. De Telegraaf meldt op vrijdagmorgen: “Mitchell Dijks (24) lijkt zijn carrière te kunnen voortzetten in Turkije. Nadat eerder Sporting Lissabon al concreet was voor de linksback, informeerde Galatasaray bij Ajax naar de mogelijkheden om de verdediger komende winter te kunnen overnemen.”

Het medium gaat verder: “De Amsterdamse club is bereid mee te werken aan een transfer, omdat Dijks afgelopen zomer ondanks de belangstelling van meerdere Engelse clubs aan zijn contract werd gehouden. Ajax was er niet in geslaagd een andere linksback aan te trekken. Dick van Burik, Dijks’ zaakwaarnemer, wilde eerder niet ingaan op de concrete interesse van Sporting Lissabon, maar zei dat er veel meer belangstelling was. Een van die clubs die belangstelling toonden, is dus Galatasaray.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *