Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ronald Koeman wees aanbieding af van West Ham United’

Ronald Koeman is pas enkele weken weg als manager van Everton maar hij heeft nu alweer de mogelijkheid gehad om aan de slag te kunnen in de Premier League. West Ham United wilde hem graag als nieuwe manager maar dat heeft hij afgewezen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De voormalige coach van Ajax, PSV en Feyenoord ging niet op die aanbieding in. Hij wil namelijk een pauze in zijn trainerscarrière nemen.

Ronald Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag een keer bondscoach van het Nederlands elftal wil worden. De 54-jarige trainer heeft echter nog geen contact gehad met de KNVB. De bond is eerst nog op zoek naar een nieuwe technisch directeur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.