Voetbal4u.com

Duitsland ‘Borussia Dortmund heeft al vervanger op het oog voor Peter Bosz’

Peter Bosz begon goed bij Borussia Dortmund maar inmiddels is de club in een diepe crisis beland. Geen enkele wedstrijd word nog gewonnen en de nederlagen volgen elkaar op. Ook afgelopen disndag ging het weer fout. Ze verloren toen thuis in de Champions League met 1-2 van Tottenham Hotspur.

Verschillende Duitse media schrijven namelijk dat de clubleiding van de Bundesliga-topclub de markt al afspeurt naar een vervanger van de Nederlander. Daarbij zou Hans-Joachim Watzke uitgekomen zijn bij een Premier League-manager. David Wagner van Huddersfield Town zou het op korte termijn al moeten overnemen van Bosz, die met Borussia onderuit ging tegen Tottenham Hotspur in de Champions League in het eigen Signal Iduna Park.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.