Voetbal4u.com

Frankrijk BREAKING: ‘Cristiano Ronaldo voert sensationele gesprekken met Paris Saint-Germain’

Een transfer lonkt voor de Portugese superster Cristiano Ronaldo. Hij zou namelijk gesprekken voeren met de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Dit weet het medium Diario Gol te melden.

Eigenaar Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain merkt dat zijn enorme uitgaven het een en ander teweeg brengen in het Parc des Princes en heeft zijn zinnen nu gezet op het creëren van een droomtrio. Ronaldo moet in 2018 de overstap maken naar de Ligue 1 en een aanval vormen met Neymar en Kylian Mbappé. Het is alleen nog de vraag hoe de Fransen dit willen bewerkstelligen, omdat ze op de hielen worden gezeten door de UEFA, dat zich afvraagt of PSG wel aan de regels met betrekking tot Financial Fair Play voldoet.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.