Voetbal4u.com

Duitsland Zoontje van Rafael van de Vaart krijgt uitnodiging van de Duitse bond

Damian van der Vaart, het zoontje van Rafael heeft een uitnodiging gekregen van de Duitse voetbalbond om speciale trainingen te gaan doen.

Van der Vaart junior speelt bij de jeugd van SC Victoria in Hamburg en deed in september mee aan een oefenstage van de Duitse voetbalbond. Van de ongeveer 250 kinderen werden er tachtig, waaronder dus Damian, geselecteerd voor de wekelijkse trainingen van de Duitse bond, een volgende stap naar een mogelijke profcarrière.

“Damian is met zijn lichtvoetige balbehandeling opgevallen”, zegt DFB-basiscoördinator Stephan Kerber tegen GALA. “Bovendien heeft hij een bijzonder inzicht voor zijn teamgenoten getoond. Hij heeft het vermogen om de bal diep te spelen. Damian heeft de plek niet gekregen vanwege zijn beroemde vader, hij heeft het zelf verdiend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.