Voetbal4u.com

Italië ‘Napoli zeer concreet voor Vincent Janssen’

Het zou zomaar kunnen dat Vincent Janssen komend seizoen een toptransfer gaat maken. De spits lijkt te mogen vertrekken bij Tottenham Hotspur en Napoli lijkt te willen toeslaan. Dit weet het Italiaanse Sky Sport Italia te melden. Momenteel speelt Janssen zijn potjes voor het Turkse Fenerbahce.

Omdat Janssen dit seizoen al voor twee ploegen uitkwam (de Spurs en Fener), is een overstap in januari onmogelijk. In de zomertransferperiode komt de aanstaande Champions League-tegenstander van Feyenoord vermoedelijk echter terug bij directeur Daniel Levy van de Engelsen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.