Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan meldt zich bij Ajax voor middenvelder’

AC Milan wil zaken doen met Ajax. De Italiaanse grootmacht is geinteresseerd in Donny van de Beek. Dit weet het medium Calciomerato te melden. Tijdens de topper Ajax -PSV zou de directeur Massimiliano Mirabelli op de tribune hebben gezeten om de verrichtingen van Van de Beek met eigen ogen gade te slaan.

De bovengenoemde bron stelt dat de Rossoneri in de jonge middenvelder een nieuwe Christian Eriksen zien. De Deen werd een paar jaar geleden weggeplukt uit Amsterdam door Tottenham Hotspur en daar hebben de Londenaren bepaald geen spijt van gekregen. Milan denkt dat Van de Beek eenzelfde soort carrièrepad kan bewandelen, maar dan met Milan als volgende bestemming.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.